کندهار (پژواک، ۱قوس۹۹): هرچند وزارت صحت عامۀ افغانستان، ادویه و فعالیت حکیم الکوزی را غیرقانونی اعلام کرده؛ اما الکوزی می گوید که برای موج دوم کرونا در کشور، ادویه می سازد و روند توزیع آن را آغاز نموده است.
کابل(پژواک،۲۹عقرب٩٩): صحرا دختر دوازده ساله ای که در کنار درس مکتب، روزانه بوت پالشى نيز مىکند، مى گويد: «از دولت میخواهم که برای ما کمک کند تا دست فروشی نکنیم و درس های خود را بخوانیم.»
اسعدآباد (پژواک، ۲۸ عقرب ۹۹): تاج بی بی باشندۀ ولایت کنر می گوید که اگر طالبان مسلح، به صلح تن دهند، وی آماده است که خون سه شوهرش را که از سوی آنها کشته شده اند، ببخشد.
کابل(پژواک، ۲۷عقرب ۹۹): شماری از افسران پولیس، برای احراز بست های مختلف در بنادر کشور امتحان داده اند؛ اما بعد از کامیاب شدن، در عوض معرفی به بست های یادشده، ۱۳ تن به وظایف قبلی و ۹ تن هم به «احتیاط فعال» معرفی شده اند.
کابل (پژواک، ۲۶عقرب۹۹): پول حق الخطر چهار ماهۀ ۷۲ نرس و رانندۀ کابل امبولانس که در موج اول ویروس کرونا برای آنها منظور شده بود، خلاف طرزالعمل وزارت صحت عامه، بر ۱۵۸ کارمند این اداره تقسیم شده است.
شهر خوست (پژواک، ۲۴ عقرب ۹۹): یافته های پژواک نشان می دهد که قرارداد پروژۀ یک دیوار استنادی منظور شده که توسط وزارت احیا و انکشاف دهات در ولایت خوست صورت گرفته و هزینۀ آن، بیش از (۱۰۷) میلیون افغانی میباشد، توسط اسناد جعلی انجام شده است.
کابل (پژواک، ۲۱عقرب ۹۹): عبدالجبار، برادر عبدالستارعضو ولسی جرگه و باشندۀ فراه، دو سال قبل برادرزاده اش (محمدحسین) را کشته و در حالی تا کنون به این قضیه رسیدگی نشده که پس از قتل حسین، برادر او نیز اختطاف و کشته شده است.
کابل (پژواک، ۲۱ عقرب ۹۹): تعداد ۵۱ قلم مواد برای شفاخانه ها در بلخ، در مجموع ۱۷ میلیون افغانی بلندتر از نرخ خریداری شده است و در این مواد؛ یک ماشین ۳۵ هزار، به ۴۳۸ هزار و یک امبولانس ۲.۱ میلیون افغانی، به ۶.۸ میلیون افغانی خریداری شده است.
زرنج (پژواک، ۲۰عقرب٩٩): احتمال موج دوم کووید-۱۹، برخی ها را در نیمروز نگران نموده و در حالی براى وقايه و تداوی اين بیماری از ملاها تعویذ میگیرند که علمای دین، تعویذ نویسی غیرقرآنی را حرام میدانند.
کابل (پژواک، ۲۰ عقرب ۹۹): اسناد و مدارک دست داشتۀ پژواک نشان میدهد که یک مقام وزارت صحت عامه در تبانی با رئیس صحت عامۀ بادغیس، قصد داشته اند که با اسناد جعلی و قراردادهای خیالی، صدها ميلیون افغانی را حیف و میل کنند.
کابل (پژواک، ۲۰ عقرب ۹۹): تاکنون در افراد معتاد به موادمخدر در افغانستان، هیچ واقعۀ مثبت کرونا ثبت نشده و برخی معتادان نیز خود را "ضد کرونا" می خوانند؛ اما برخی متخصصان، این اظهارات را نادرست می دانند.
گردیز (پژواک، ۲۰ عقرب ٩٩): یافته های آژانس خبری پژواک نشان می دهد که ١٨٣ میلیون افغانی مالیۀ ٦٥٠٠ دکان و مارکیت های تجارتی در ولسوالی ها و شهر گردیز مرکز ولایت پکتیا، به عوض خزانۀ دولت به جیب های شخصی می رود.
کابل(پژواک، ١۸عقرب ٩٩): خبرى مبنى بر فوت يک تن از سرمعلمين ليسه لامعۀ شهيد شهرکابل از اثر ابتلا به ويروس کرونا، که در بين برخى مکاتب ديگر پخش شد و ترس ايجاد کرد، درست نبوده و يک شايعه مى باشد.
هرات (پژواک، ١٧عقرب ٩٩): آژانس خبری پژواک، به اسنادی دست یافته است که نشان می دهد، طالبان به مسئولان و کارکنان بند پاشدان هشدار داده اند که کار بند را متوقف سازند.
کابل (پژواک، ۱۷ عقرب ۹۹): در حالی از موج دوم کوید - ۱۹ در افغانستان صحبت می شود که میلیونها افغان، این بیماری را سپری کرده و تاکنون، برای مبتلا شدن دوباره به این مرض در کشور، فقط یک مورد مثبت به ثبت رسیده است.
باميان(پژواک، ۱۷عقرب ٩٩): زهرا، خانم جوانى که با خانواده اش در یکی از مغاره هاى باميان با دشوارىهاى زياد شب و روز را سپری می کند، جنگ را يگانه عامل زيستن شان در اين چنين مکان مى داند و مى گويد که تنها صلح مى تواند ما را از اين زندان نجات بدهد.
کابل (پژواک،۱ ۵ عقرب ۹۹): عواید ریاست املاک دولتی، پس از انتقال آن از وزارت مالیه به وزارت شهرسازی، تنها در پنج مورد که اسنادی آن در اختیار پژواک قرار گرفته، حدود ۳۲ میلیون افغانی کاهش یافته است.
گردِز (پژواک، ۱۳ عقرب ۹۹): همه ساله هزاران نفر از مناطق مختلف کشور در ضمن گرفتن دم و دعا، برای تفریح به زیارت روحانی بابا در ولایت پکتیا می روند، اما مردم می گویند که با تامین صلح، این مکان به سطح کشور به یک تفریح گاه بزرگ مبدل خواهد شد. منطقۀ...
مزارشریف (پژواک، ۱۰ عقرب ۹۹): شماری از بیجاشدگان مستقر در ولايت بلخ، چشم به راه صلح اند؛ تا دوباره به مناطق خویش برگردند و درآنجا از طریق زراعت، ضروریات زندگی خویش را به پیش ببرند.
جلال آباد (پژواک،٧ عقرب ۹۹): آژانس خبری پژواک اسنادى را به دست آورده که شاروالی جلال آباد طی یک قرارداد، یک لیتر تیل را ۲۰ افغانی بلندتر از قیمت بازار گرفته و با این حساب، در جریان یک سال، پنج میلیون و ۸۲۰ هزار افغانی اختلاس صورت گرفته است.